Back to work kortingsactie!

Gepubliceerd op 29 augustus 2024 om 08:00
Korting training vrijwilligersmanagement

Vaak nemen we in de zomermaanden even de tijd om bij te komen, te reflecteren en doelen te stellen voor de rest van het jaar. September is dan de maand waarin we starten met het uitwerken van onze doelen. Zo doende kunnen we het beste halen uit de laatste maanden van dit jaar en orde op zaken stellen.


Misschien herken je dit wel, en heb je de afgelopen zomer ook even de tijd genomen om na te denken over wat je met de rest van het jaar wil doen. Wie weet heb je jezelf op werkgebied ook een aantal mooie doelen gesteld. Wellicht is jezelf bijscholen één van die doelen.


Daarom hebben we besloten dat je de hele maand september korting krijgt op onze basistraining vrijwilligersmanagement, cursus vrijwilligers werven en verdiepingstraining vrijwilligersmanagement. Zodat jij de komende maanden de basis op orde kunt krijgen, echt kunt gaan knallen met vrijwilligers binnenhalen of jezelf nog sterker positioneren als coördinator vrijwillige inzet. En zodat je eindelijk die doelen kunt gaan behalen die je zo graag wil behalen. Een cursus is namelijk een goede stok achter de deur en helpt je bij het uitvogelen van de beste eerste stap en logische vervolgstappen om te gaan bereiken wat jij wil bereiken. Het helpt je ook om prioriteiten te stellen zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet.

 

En we geven nog iets anders weg…

 

De eerste 5 mensen die zich in september inschrijven, krijgen er een gratis online 1 op 1 sessie bij van een uur (je hoeft hier geen gebruik van te maken, maar het mag wel). En jij mag helemaal zelf bepalen waar we in dat uur aan gaan werken. Misschien loop je ergens tegenaan waar je hulp bij wil. Of misschien vind je het fijn om even samen te brainstormen. Of misschien wil je dat iemand meekijkt naar de koers die je voor de rest van dit jaar wil gaan uitzetten. Of wie weet speelt er wel iets heel anders. Hoe dan ook; het is altijd fijn dat iemand even met je meekijkt/denkt 😊

 

Hoe werkt het?

 

Wanneer je jezelf tussen 1 en 30 september inschrijft, krijg je automatisch €150 korting. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje. Je krijgt korting op alle scholing. Schrijf je jezelf in voor 2 of meerdere cursussen? Dan krijg je dus per cursus €150 korting! Je korting kan dus oplopen tot €450!


De eerste 5 deelnemers krijgen automatisch bericht om een afspraak in te plannen voor de gratis 1 op 1 sessie.


Dus ben jij er klaar voor om van de rest van dit jaar een groot succes te maken en om jezelf verder te ontwikkelen? En ben je klaar voor een frisse start? Schrijf jezelf dan snel in!

 

Waar kun je uit kiezen?

 

Op dit moment bieden we 3 trajecten aan:

 

  • De basistraining vrijwilligersmanagement: hier ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het werken met vrijwilligers. Stap voor stap nemen we je mee in wat er van jou als vrijwilligerscoördinator verwacht wordt en hoe je een goede basis legt voor een succesvolle samenwerking met vrijwilligers.
  • De cursus succesvol vrijwilligers werven: hier ontdek je hoe het komt dat vrijwilligers werven steeds lastiger is én wat je ertegen kunt doen. Ook zet je tijdens deze cursus een sterke wervingscampagne neer. Zo ga je tijdens de cursus dus al meteen aan de slag met vrijwilligers werven.
    PS Wist je dat vlak na de zomervakantie de beste tijd is om nieuwe vrijwilligers te werven? Mensen zijn dan weer helemaal opgeladen van de vakantie en hebben nagedacht over wat ze met de rest van het jaar willen doen. Vaak komt vrijwilligerswerk dan naar voren als één van die dingen. Het is handig om hier op in te spelen 😊
  • De verdiepingstraining vrijwilligersmanagement: deze allesomvattende training is voor de coördinator die meer verdieping en uitdaging zoekt in het werk. Er komen diverse onderwerpen aan bod waar je in je werk mee te maken krijgt. Je krijgt hier handvatten en tools aangereikt die jou een echte expert maken!

Klaar voor de start?

 

Heb je nog vragen over de scholing? Stuur dan even een mailtje naar info@deklimopacademie.nl. We hopen je terug te zien bij één of meerdere van de cursussen of trainingen! Laten we samen van de rest van dit jaar een prachtige en leerzame reis maken 😊

 

PS Wil je een seintje krijgen zodra de actie start? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.